top of page

Pirmais solis Power BI

Iespējams, pats svarīgākais kādas jaunas tēmas apguvē ir zināt, kā sākt un kādu ceļu iet. Par daudzām tēmām es esmu lauzījis galvu, lai saprastu, ar ko sākt un kā turpināt tās apguvi. Ir taču daudz iespēju gan par brīvu, gan par maksu daudz ko apgūt, vai ne? Bet, kas par daudz, tas par skādi.


Tādēļ šeit es ar Tevi padalīšos ar trīs īsiem video par to, kā sākt darbu ar Power BI.

  • kā iegūt Power BI?

  • iesākt darbu mākoņservisa versijā

  • iesākt darbu Power BI desktop jeb darbstacijas versijā


Lai sāktu darbu ar Power BI, pēc būtības ir divas iespējas - izmantot mākoņservisa vidi vai lejupielādēt Power BI desktop programmu.


Mākoņservisa ātrās piekļuves adrese ir app.powerbi.com, tomēr vari izmantot arī powerbi.com saiti un tad nokļūt uz pierakstīšanās logu.




Plašāk par Power BI noskaties Power BI meistarklasi. Tajā atradīsi arī demo failu un datus pamēģināt darboties saviem spēkiem.


Power BI ir ļoti intuitīvs rīks, tomēr iesākums var būt izaicinājumu pilns. Ieskaties un piesakies mūsu Power BI ievadkursam, kurā soli pa solim iziesim cauri visiem svarīgākajiem pamatiem un pamatprincipiem, kā arī iegūsi ļoti drošu iespēju sākt darboties patstāvīgi.


Savukārt mūsu Power BI online kurss jau sniegs pilnīgu un profesionālu datu analīzes un vizualizācijas ar Power BI apguvi no A līdz Z. Pēc šī kursa apguves Tu būsi pavisam cits cilvēks ar iespēju pat mainīt profesiju!

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page