top of page

Bez datiem tu esi tikai kārtējais cilvēks ar viedokli

Sveiciens!


Vai Tavs 2022.gads jau ir ieskrējies? Mēs novērojam, ka tas tiešām ir ieskrējies - tik daudz sarunu par datu analītiku pašā gada sākumā ļauj domāt, ka daudzi šajā gadā iecerējuši datu lauciņā pamatīgas reformas. Un tas ir apsveicami!


Kā slavenais Edvarda Deminga sacītais teic, "Without data you are just another person with an opinion" (Bez datiem tu esi tikai kārtējais cilvēks ar viedokli).


Man šķiet, ka daudziem šis gads pavērs ceļu uz labāku datu analīzi, skaidrākiem lēmumiem, labāku informācijas izvērtēšanu. Mūsu rīcībā ir ļoti daudz labu rīku, kā to panākt. Viens no populārākajiem, plaši pieejamiem un ērtākajiem rīkiem ir Microsoft Power BI.


Tas piemērots visu veidu un izmēru uzņēmumiem, tomēr, manuprāt, īpaši maziem un vidējiem uzņēmumiem tas paver vēl nebijušas iespējas datu analīzē, vizualizācijā un informācijas pieejamībā.


Ja Tu vēl neesi iepazinies ar Power BI, tad, iespējams, šis ir īstais brīdis. Piedāvāju Tev bez maksas Power BI meistarklasi, kurā uzzināsi, kā ar Power BI iespējams izveidot ērti uztveramas, vizuālas un interaktīvas atskaites, kuras ir vienkārši modificēt, nosūtīt, kā arī iegult savā lietotnē vai tīmekļa vietnē.


Meistarklasē iegūsi priekšstatu par to, ko spēj Power BI, kā arī meistarklases laikā vai pēc tās varēsi patstāvīgi izmēģināt izveidot savu datu pārskatu.


Varu pačukstēt, ka jau pavisam drīz organizēšu arī Power BI ievadkursu iesācējiem jau stabilāku pamatu iegūšanai, par ko vairāk pastāstīšu citreiz vai skaties mājas lapā.




0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page