top of page

Šis var būt Tavs ceļš uz pārliecinošām 💪 Excel prasmēm!

Updated: Dec 7, 2021

Mēs, Excel Know How, esam atvērti un cenšamies Excel mācības radīt interesantas, praktiskas, maksimāli palielinot iespēju uztvert zināšanas un iegūt paliekošas prasmes.


Mūsu veidotās meistarklases "Ceļš uz pārliecinošām Excel prasmēm" iedvesusi dzirksti un interesi par Excel prasmju attīstīšanu visā Latvijā, kā arī ārpus tās robežām. Ir patiess prieks par katru tiešraidi, kurās sajūtam pateicību un prieku par saņemtajiem ieteikumiem, knifiņiem, kas atvieglo ikdienas darbu ar datiem.

Priekšā vēl divas kolosālas meistarklases par datu uzmeklēšanu, apvienošanu un vizualizāciju. Priecāsimies, ja arī Tu pievienosies - https://ask.excelknowhow.com/live!


Dzirdam cilvēkus par mūsu komandas darbu izsakāmies šādiem un līdzīgiem vārdiem: "Man likās, ka ar Excel ko tādu paveikt ir neiespējami, bet tu atkal pierādīji pretējo!" Interese par to, KĀ mēs to paveicam, ir ļoti liela. Mēs labprāt dalāmies ar savām zināšanām un prasmēm, un vairāki mūsu meistarklašu un kursu dalībnieki pierādījuši, ka labākos rezultātus iespējams sasniegt, atrotot piedurknes un pašiem ķeroties pie darba. Šī gada laikā vairāk nekā 800 Excel kursa dalībnieki cītīgi sevi attīstījuši un bruģējuši savu ceļu uz pārliecinošām Excel prasmēm. Mēs esam šo ceļu gājuši kopā un šobrīd jau izvirzām jaunus mērķus!


Mēs, Excel Know How, aicinām ķerties vērsim pie ragiem, jo tikai ar darbu un praktisku pieredzi var pats savām rokām, šķietami neiespējamo padarīt iespējamu.


Ar katru dienu pasākumam “Ceļš uz pārliecinošām Excel prasmēm” piesakās arvien lielāks interesentu skaits, kopā veidojot fantastisku atmosfēru tiešraidēs. Esam jau vairāk kā 2000 dalībnieku - tas rāda, cik šāda veida pasākumi ir nozīmīgi un svarīgi!


Rīt un parīt (7. un 8.decembrī) vēl divas tiešraides par datu analīzi un apkopošanu. Iegrimsim divās svarīgās un reizē arī populārās tēmās par datu apvienošanu, sapludināšanu, analīzi un vizualizāciju (jeb terminos sakot par VLOOKUP, XLOOKUP, PIVOT TABLES, CHARTS).


Tiekamies vēl divus vakarus tiešraidēs:

07. decembris 18:00-19:00

08. decembris 18:00-19:00


Pirmo divu meistarklašu ieraksti ir jau pieejami. Piesakies un saņem saiti uz tiem. Apskatījām divas svarīgas pamata tēmas saistībā ar Excel - kā labāk pārvaldīt Excel darba vidi un kā būt efektīvam, veidojot formulas un aprēķinus Excel? Aicini pulciņā arī savus kolēģus un draugus, daloties ar šo notikumu tālāk! (draugiem saite reģistrācijai šeit: https://ask.excelknowhow.com/live)


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page