top of page

Veido Excel Gada Notikumu 2023 Latvijā kopā ar Excel Know How!

Ar straujiem soļiem tuvojamies arī gada foršākajam notikumam datu analīzes un Excel entuziastu vidū - Excel Gada Notikums 2023 Latvijā. Excel Know How komanda ir gatava atkal iepriecināt visus ar trīs aizraujošām un izglītojošām bezmaksas tiešraidēm, kas solās piešķirt Tavām Excel prasmēm jaunus spārnus!


Pasākums notiek jau 4. gadu pēc kārtas un ir kļuvis par tradīciju, lai veicinātu labākas prasmes darbā ar datiem visā Latvijā. Katru gadu pasākums apvieno vairāk kā 2000 dalībnieku. Priecāšos, ja iesaistīsies šī pasākuma popularizēšanā un padalīsies arī ar saviem kolēģiem un draugiem, lai pievienojas mums Excel meistarklasēs.


Pirms meistarklasēm es vēlos, lai Tu padomā par to, kas Tev ir aktuāls, ko Tu sagaidi no meistarklasēm, ko Tu risini ar Excel un kādas situācijas Tu vēlies atrisināt ar mūsu komandas palīdzību?

Aicinu Tevi atbildēt uz 3 jautājumiem, kas palīdzēs gan mums veidot Excel Gada Notikumu 2023 Latvijā, gan tā dalībniekiem uzzināt par jums visaktuālāko! Tas aizņems vien pāris mirkļus. Visi, kuri piedalīsies un atbildēs uz šiem jautājumiem, piedalīsies pārsteiguma balvu izlozē. Dodies uz aptauju šeit.

 

Jau šobrīd aptauja ir pieejama un līdz šim iesniegtās atbildes rāda, ka augstas popularitātes Excel pielietojums ir datu apkopošana un uzskaite. Šī tēma tiek atkārtota daudzos atbilžu variantos, tostarp maksājumu kopsavilkuma veidošanā ikdienā, mēneša griezuma datu apkopošanā, darījumu un veikto darbu atskaišu sagatavošanā, finanšu datu uzskaitē, kā arī vienkāršu un sarežģītu atskaišu veidošanā. Tāpat no atbildēm izriet, ka svarīga ir datu salīdzināšana un analīze, kas ietver darbu ar funkcijām VLOOKUP un Pivot tabulas, kā arī dažādu datu bāzu salīdzināšanu un analīzi.


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page