top of page

Tas brīdis ir klāt! Gada vērtīgākajam Excel notikumam pieteikšanās atklāta!

Updated: Dec 7, 2021

Excel Know How komanda ar prieku izziņo pieteikšanos uz četrām tiešraides meistarklasēm, kuru vienojošais vadmotīvs ir "Ceļš uz pārliecinošām Excel prasmēm". Apskatīsim svarīgākās Excel tēmas produktivitātes veicināšanai, darbam ar tekstu, skaitļiem, formulām un datu analīzi. Šī būs interesanta iespēja ikvienam, neatkarīgi vai esi iesācējs vai pieredzējis Excel lietotājs.

Spied uz saites un reģistrējies- https://ask.excelknowhow.com/live


Rezervē vakarus, lai pavadītu tos kopā ar mums!”

30. novembris & 01. decembris 18:00-19:00 07. decembris & 08. decembris 18:00-19:00


Bezmaksas meistarklases “Ceļš uz pārliecinošām Excel prasmēm” notiks tiešraidē Excel Know How mājas lapā un slēgtā Facebook grupā.


Pievienojies meistarklasēm (https://ask.excelknowhow.com/live) un radi personīgo pārliecību, ka Excel lietās vairs neesi atkarīgs no kāda cita kolēģa labvēlības vai negantā noskaņojuma. Ceļš uz pārliecinošām Excel prasmēm, protams, prasa laiku un tā ir nopietna apņemšanās, bet nav šaubu, ka tas ir tā vērts! Tev paliks vairāk laika citiem pienākumiem un Tu beidzot atgūsi kontroli pār saviem ikdienas darbiem! Meistarklasēs izcelšu Excel piedāvāto iespēju daudzveidību, palīdzot Tev iegūt lielāku pārliecību par sevi!


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page